Stratejist uygulamasında Profil › Gizlilik ve hesap › Hesabımı ve verilerimi sil adımlarını izleyin. E-posta adresinizi onayladıktan ve kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınız ve tüm verileriniz hemen silinir.
Uygulamaya erişemiyorsanız silme talebi oluşturabilirsiniz. Talep göndermek için aşağıdaki düğmeye dokunun ve hesabınızda kullandığınız e-posta adresini belirtin.
Kimlik doğrulamasının ardından hesap ve ilişkili veriler en geç 30 gün içinde silinir. Yasal zorunluluk bulunmadıkça silinen veriler saklanmaz.
Hesabınızı koruyarak belirli görev veya verilerin silinmesini istiyorsanız aynı iletişim adresine talebinizi ayrıntılı olarak gönderebilirsiniz.
İletişim: erkoft74gelistirici@gmail.com